Kryefjala Logo

Vetëm një shenjë do të triumfojë këtë javë dhe është..?

4 muaj më parë

Ata që u martuan këtë javë nuk mund të kishin zgjedhur një kohë më të favorshme për veten tuaj. Kjo energji është këtu për të na kujtuar se dashuria supozohet të jetë e ëmbël, dashamirës dhe e sjellshme, por është gjithashtu punë e vështirë dhe kërkon përkushtim nga të dy (ose të gjithë) partnerët. Ne nuk jemi këtu për të gjykuar se çfarë lloj historie dashurie ka kuptim për ju.

•Demi

Nëse jeni duke punuar me një Akrep në ndonjë projekt ekipor këtë javë, do të kaloni një kohë të mrekullueshme së bashku dhe do të jeni jashtëzakonisht produktivë. Njerëzit e Akrepit do t’ju sjellin fat këtë javë në mënyra të çuditshme. Fati juaj i mirë këtë javë nuk varet prej tyre. Për sa kohë që qëndroni të qëndrueshëm në jetën tuaj të punës ose në marrëdhëniet romantike, do të përjetoni shpejt frytet e punës tuaj këtë javë.

Jupiteri në Demi është fort në këndin tuaj tani. Mos u bëj harxhues! Kjo energji fatlume mund t’ju ndihmojë të kurseni një vezë të madhe foleje për ndonjë projekt të ardhshëm ose për të bërë një parapagim në një shtëpi. Kështu që planifikoni dhe do të keni sukses! Disa prej jush do të përjetojnë një përfitim të lehtë nga Ceres në Akrep. Pra, nëse nëna juaj është një Akrep, rilexoni paragrafin e parë.

Nëse ndiheni të thirrur, përfshihuni në aktivitete kulturore këtë javë. Do të shtojë energjinë e mirë që është këtu për ju. Ju madje mund të pyesni gjyshërit tuaj nëse diçka do të vijë së shpejti dhe nëse mund të merrni pjesë. Do të habiteni se sa e mrekullueshme do të jetë e gjithë përvoja!

Të ngjashme