Kryefjala Logo

Vështirësitë marrin fund për këtë shenjë të horoskopit

11 Qershor, 2024 | 10:48 am

Kur Dielli përafrohet me Hënën, ne e dimë se çfarë duhet të bëjmë.
•Peshorja

Ndërsa ju e ndjeni peshën e botës mbi supet tuaja, nuk jeni nga ata që e përsiatni këtë ide, pasi nuk dëshironi t’i jepni vetes më shumë vështirësi nga sa keni tashmë. Por ka një copëz urtësie këtu, dhe ju do ta zbuloni atë gjatë sheshit të Marsit të Plutonit më 11 qershor. Ajo që po ndodh është se, duke vënë re se diçka nuk është në rregull, ju filloni t’i kushtoni më shumë vëmendje, gjë që përfundimisht ju bën të lirë.

Tani jeni në rrugën e çlirimit. Ndryshimi dhe përparimi janë qëllimet tuaja të destinuara, dhe nëse nuk doni të kapni barrën e së kaluarës dhe të gjitha vështirësitë që keni mbajtur, atëherë varet nga ju që ta bëni atë transformim. Dhe bum! Kjo është ajo që 11 qershori ka të bëjë me ju, Peshorja. Lëshoni atë që nuk ju shërben më.

Është një mësim i madh, me të vërtetë, por është një shpëtimtar, dhe sapo ta kaloni atë kufi në liri, nuk do të ketë më kthim në të kaluarën ku premtimet e vetme janë ato që ju mbajnë në robëri. Ju jeni duke e çliruar veten nga vështirësitë të martën, më 11 qershor, dhe kjo është e gjitha sepse jeni mjaftueshëm të guximshëm dhe mjaftueshëm të dashur për veten për të punuar me energjinë që është katrori i Marsit, Plutoni.

Të ngjashme