Kryefjala Logo

Vërtet shëndoshen çiftet e lumtura?

1 vit më parë

Fajin e ka prap..dashuria!
Të paktën kështu thonë studimet mbi ushqimin çorientues në çift.

Fakt është se çiftet e lumtura shëndoshen dhe u vërtetua me një studim shumëvjeçar me afro 170 çifte të martuara.
Të ekzaminuarit gjurmuan trendin e kënaqësisë së tyre martesore dhe natyrisht peshën e tyre trupore,të cilën studiuesit e kontrollonin çdo gjashtë muaj.

U zbulua se çiftet konfliktuale kishin shtim në peshë shumë më të ulët sesa çiftet më të qeta.
Arsyeja?
Në një çift harmonik, ndiheni më të sigurt për të kënaqur bashkëshortin tuaj, jo vetëm fizikisht, keni më pak interes për të tërhequr partnerë të tjerë dhe për këtë arsye i lejoni vetes më shumë mashtrime ushqimore.

Të ngjashme