Vera nuk është më vetëm një pije.Tani mund ta përdorni edhe për diçka tjetër

7 muaj më parë

Përveçse qetëson trupin, vera ndalon plakjen e lëkurës.

Kjo terapi përfshin srub të trupit dhe masazhim me verë, ose zhytje në një vaskë të mbushur me të.

Por ka edhe një grup dermatologësh që nuk e rekomandojnë, të paktën për ata persona që kanë lëkurë të ndjeshme.

Nëse doni të përfitoni të mirat nga rrushi i cili është produkti kryesor i pijes në fjalë, është më mirë të përdorni lëngun e tij, ose kremra dhe vajra të cilët kanë përmbajtje të tillë”,-kanë shpjeguar ata.

E rëndësishme është të konsultoheni me një specialist përpara se të merrni veprime.

Të ngjashme