Kryefjala Logo

Vera 2022 ka një të përbashkët për të gjitha vajzat

2 vite më parë

Trendet e stinës së verës kanë qenë të ndryshme dhe çfarë nuk kemi parë nga blogeret Shqiptare dhe vajzat e thjeshta që duan të ndjekin trendet e fundit.

Këtë verë,do të shihni në masë çantat me thurje dhe jo vetëm në plazh por kudo!
Thurja e gjysheve është rikthyer këtë verë dhe do ta shikojmë në masë kudo me madhësi dhe motive nga më të ndryshmet.

Ne ju paraqesim disa nga modelet më të bukura:

E8A1A984 5D8A 47AB 903C C082C4E1CD73

D17D745A ADFB 4343 9815 4CB9E5EB227F

14B60A4F D07B 4732 B520 B02C4B46832B

61605449 824F 42E6 AC80 EAADEA6466D1

F6C37203 C898 4613 A2C4 CDB4136A32ED

7A462CC9 3C3B 40FA 961B CDAF8B0F7EE4

6808E122 7121 4025 9108 E19BE0F39669

4EA2890C 8D69 48DA 8926 023D5CFB0BA7

CA2C4426 F54B 451D A220 FEF01657B20B

Të ngjashme