Kryefjala Logo

Veproni kështu dhe nuk do e provoni kurrë shijen e hidhur të tradhëtisë

2 vite më parë

1-Bëje lidhjen romantike
Romanca rrit nivelin e energjisë.
Nuk po flasim që ju të shkoni me partnerin në një udhëtim apo të dërgoni gjithë kohës mesazhe dashurie.
Duhet që në mënyrë konstante marrëdhënie juaj të jetë romantike .
Rrisni ndjenjat e mira.

2-Ushqeje lidhjen që ke
Sa rrini e vrisni mëndjen për tradhtinë gjithë kohës, shanset që partneri juaj mund t’ju mashtrojë rriten në kokën tuaj dhe sjellin konflikte të kota.
Është më mirë që gjatë kësaj kohe të mundoheni t’i kushtoni sa më shumë vëmendje atij/asaj.
Kaloni kohë me të në mënyrë të vazhdueshme dhe diçka e tillë do të ushqejë marrëdhënien tuaj.

Të ngjashme