Kryefjala Logo

Venusi hyn në shigjetar dhe dashuria lulëzon për këtë shenjë horoskopi

29 Dhjetor, 2023 | 12:08 pm

Horoskopi juaj i dashurisë për 29 dhjetor 2023 është këtu me këshilla për marrëdhënien tuaj, gjatë hyrjes së Venusit në Shigjetar.

•Luani

Buzëqesh, Luan. Zemra juaj është aty ku duhet të jetë. Venusi duke hyrë në Shigjetar, tërheq vëmendjen në anën tuaj pasionante.

Jeni gati për takime romantike dhe kohën e kaluar me partnerin tuaj duke bërë gjëra që bëjnë të dashuruarit.

Ju dëshironi të gjitha momentet e ëmbla dhe të buta dhe jeni të përkushtuar t’i bëni ato me personin e duhur pranë jush.

Të ngjashme