Vendi ku keni bërë tatuazh tregon për personalitetin tuaj

2 muaj më parë

Kur shohim një tatuazh, një nga gjërat e para që marrim parasysh dhe pyesim është: “Çfarë do të thotë?”

Personi me tatuazh ka të ngjarë t’ju tregojë kuptimin më të thellë pas artit të shkruar përgjithmonë në lëkurën e tij, por kuptimi i tatuazhit shkon shumë përtej asaj që është tatuazhi.
E zbulojmë:

•Në brinjë
Kafazi i kraharorit është një vend më pak i zakonshëm, por gjithnjë e më popullor për një tatuazh.
Është një zonë ndonjëherë e ndjeshme, që tregon se personi është i ashpër, elastik dhe i guximshëm.
Nëse një person zgjedh të bëjë një tatuazh në brinjët e tij, kjo tregon se ai është shumë i sigurt për trupin e tij, pasi është një vend ku një pjesë e madhe e lëkurës duhet të zhveshet për ta parë atë.

•Gishtat
Tatuazhet e gishtave janë të pazakonta për një sërë arsyesh, disa kulturore dhe disa praktike.
Tatuazhet e gishtave shpesh përdoren vetëm nga artistët më të fortë të tatuazheve.
Ato janë zakonisht unike dhe ngadalë po bëhen gjithnjë e më të zakonshme.

•Këmbët dhe kyçet
Pothuajse të gjithë në listë deri më tani kanë dashur të nxjerrin në pah tatuazhet e tyre, por ata me tatuazhe në këmbë dhe kyçin e këmbës priren të jenë më të turpshëm dhe të matur për vendimet e tyre.
Nëse ata nuk duan që ju të shihni artin e trupit të tyre, ju nuk do ta shihni.
Është e thjeshtë..
Njerëzit me tatuazhe në këmbë dhe kyçin e këmbës janë zakonisht më misterioz dhe kjo shpesh reflektohet në vetë tatuazhin.

•Krahët
Krahët mbajnë disa nga kuptimet më të ndryshme të çdo pjese të trupit.
Asnjë kuptim nuk mund të përshkruajë çdo tatuazh të krahut. Kuptimi i tij përcaktohet me të vërtetë nga madhësia e tij.

Dikush që ka një tatuazh të vogël në pjesën e sipërme të krahut të tij është ndoshta pak i kujdesshëm, por i egër.
Një gjysmë mëngë tregon një person që dëshiron të shfaqë anën e tij artistike, por megjithatë ka një karrierë dhe mund të duket ‘normal’ për botën e jashtme.
Një person me krahë të plotë duket se nuk i intereson se çfarë mendon bota për artin e tyre.

•Dore
Tatuazhet e kyçit të dorës janë shpesh më të ndjeshmit nga të gjithë.
Jo për shkak të dhimbjes së përfshirë, megjithëse tatuazhet e kyçit të dorës mund të jenë shumë të dhimbshme. Por sepse njerëzit që kanë dhimbjen më të madhe shpesh e ndiejnë atë dhimbje në kyçet e dorës.

Kyçet e duarve janë vendi ku shumë njerëz që kanë vetëdëmtuar po përdorin artin për të fshehur plagët e së kaluarës së tyre

•Kofshë
Tatuazhet në këtë zonë ngjajnë shumë me njerëzit me tatuazhe në kyçet e këmbëve dhe këmbëve, por mund të jenë pak më të zhurmshme dhe duan të kenë më shumë hapësirë ​​për të punuar.

•Gjoks
Tatuazhi i gjoksit, i quajtur ndonjëherë “pjesa e gjoksit”, është vendi ku mund të gjenden disa nga veprat më të mëdha artistike të tatuazheve. Këto tatuazhe mund të përfshijnë zona të tjera, si qafa, krahët, veshët dhe zona e kafazit të kraharorit.
Për dikë me shumë tatuazhe në shumë vende, tatuazhi i gjoksit mund t’i lidhë të gjitha dhe të krijojë një temë që tejkalon kuptimin individual të secilit tatuazh. Njerëzit me tatuazhe në gjoks priren të jenë shumë të sigurt, veçanërisht kur tatuazhojnë gratë.

•Shpina
Tatuazhet e shpinës priren të jenë më të ulëta pasi artisti nuk mund t’i shohë ato në mënyrë aktive shumë shpesh.
Është diçka e rëndësishme për artistin, por jo aq e rëndësishme sa duhet ta shikojnë çdo ditë për ta vlerësuar.
Ashtu si vetë shpina, tatuazhet e shpinës shpesh simbolizojnë themelin e jetës sonë. Ne nuk mendojmë për frymëmarrjen, por e dimë se është e rëndësishme.

•Qafa
Tatuazhet në qafë mund të jenë të matura ose mund të jenë në fytyrën tuaj, pa ndonjë lojë fjalësh.
Një tatuazh pas qafës, veçanërisht për një grua ose një burrë me flokë të gjatë, mund të fshihet ose shfaqet lehtësisht, në varësi të gjendjes shpirtërore ose situatës.
Në pjesën e përparme ose anësore të qafës, është i disponueshëm për ta parë të gjithë.
Njerëzit me tatuazhe në qafë që shihen lehtësisht priren të jenë më të guximshmit nga të gjithë ne.
Tatuazhet në pjesën e poshtme dhe të pasme të qafës tregojnë se nuk kanë frikë të bëjnë zgjedhje të vështira dhe t’i mbulojnë ato nëse është e nevojshme.

Të ngjashme