Kryefjala Logo

Veçoritë që tregojnë se partneri aktual është më i mirë se ish-i

24 Prill, 2022 | 11:12 am

1-Ndani bashkë gëzimet
Është padyshim më i mirë nëse feston me ju sikur ka fituar vetë.Ju mbështet dhe nuk ju xhelozon.

2-Nuk ka xhelozi të sëmurë
Partneri tani di si ta balancojë dashurinë pa ju dëmtuar.Dashuri pa xhelozi nuk ka.

3-Nuk ju shtyn të bëni gjëra që nuk doni
Për gjithçka në jetë kemi nevojë për këshilla jo për urdhra!

4-Nuk është indiferent ndaj miqve tuaj
Ndryshe nga ish-i juaj,partneri aktual i respekton dhe është i afrueshëm me ta.

5-Kërkon falje
Kur gabon duhet kërkuar falje dhe nëse ish-i juaj nuk e bënte,partneri aktual duhet ta bëjë patjetër

Të ngjashme