Vajza,tregoni kujdes me këtë produkt që e përdorni çdo ditë

12 muaj më parë

Një nga gjërat e përditshme të bukurisë që bëjnë femrat është aplikimi i pudrës me sfungjer.

Ai është mjet shumë i domosdoshëm për grimieret por kërkon kujdes dhe mbi të gjitha,higjenë!

Ekspertët kozmetike tregojnë pse nuk duhet përdorur:
•Nëse nuk e lan siç duhet,mbledh mikrobe.

•Kanë një limit jetese, maksimumi që mund të përdoren është 2 deri në 3 muaj.
•Nëse nuk e pastron sfungjerin pas çdo përdorimi ai nuk do të ketë të njëjtin efekt me kalimin e kohës duke ju prishur edhe tualetin.

•E kundërta ndodh me një furçë të mirë grimi që mund të zgjasë edhe me vite.
•Sfungjeri i grimit përthith një sasi të madhe pudrës dhe kjo është një humbje e madhe e produktit shkuar dëm.

Të ngjashme