Kryefjala Logo

Vajza tregon pse ajo dhe i dashuri i saj nuk janë puthur kurrë, edhe pse kanë dy vjet lidhje

1 vit më parë

23-vjeçarja dhe i dashuri i saj duket se janë si çdo çift tjetër.
Ata shkojnë në takime, kalojnë një kohë të konsiderueshme së bashku dhe i blejnë njëri-tjetrit dhurata.

Sidoqoftë, ekziston një ndryshim kryesor në marrëdhënien e tyre kur krahasohet me shumicën e çifteve të tjera.
“Kështu pra unë jam pothuajse 24 vjeç dhe unë dhe i dashuri im(ai është i dashuri im i parë )ne jemi takuar për gati dy vjet dhe nuk jemi puthur kurrë.”
“Përpara se të më quani të çuditshme dhe gjithë ato marrëzi që marr gjatë gjithë kohës, ne jemi të krishterë, kështu që po kursejmë veten për martesë.”

Ajo gjithashtu beson se është e dobishme për marrëdhënien e saj që të përmbahet nga çdo aktivitet fizik me njëri-tjetrin në mënyrë që ata të mund të lidhen në një nivel më të thellë pa u mbështetur në intimitet.

“Unë thjesht mendoj se është vërtet interesante që ne nuk mbështetemi në asgjë fizike për të vazhduar marrëdhënien tonë,” thotë ajo. “Unë mendoj se kjo është ok.”

“Unë nuk e bëj të frikshme atë që dikush prej jush thotë, sepse kam urrejtje gjatë gjithë kohës për këtë,” raporton ajo, duke shtuar se i vetmi person që dëshiron të kënaqë është “Zoti”.
“Martesa jonë do të jetë e bekuar, më lejoni të them vetëm këtë.”

Të ngjashme