Ushqimet që pastrojnë trupin nga cigarja

8 muaj më parë

Portokalli
Nikotina i heq trupit vitaminën C, ndërsa portokallet janë të mbushura me vitaminë C dhe sjellin ekulibrin.

Karrotat

Vitaminat A, C dhe K shpërbëhen nga nikotina dhe këto vitamina i gjejmë me shumicë tek karrotat.

Xhinxheri
Xhinxheri ndihmon në largimin e simptomave të padëshiruara të duhanit . Madje redukton toksinat në gjak të cilat i shkakton nikotina.

Shegët
Pirja e duhanit rrit rrahjet e zemrës dhe presionin e gjakut ndaj duke konsumuar shegë qarkullimi i gjakut mund të normalizohet sërisht.

Limonat
Limonat janë shumë të fuqishme për të luftuar nikotinën.
Kini parasysh se helmi i nikotinës rri në gjak për 3 ditë dhe dëmton qelizat e sistemit imunitar.
Limoni ka fuqinë ti largojë këto efekte.

Të ngjashme