Kryefjala Logo

Ushqimet e duhura për njerëzit që kanë ankth

2 vite më parë

Njerëzit që vuajnë nga ankthi nuk duhet të konsumojnë kafeinë sepse ajo ndikon negativisht në gjendjen e tyre.

Sipas ekspertëve sasia e lartë e kafeinës në organizëm mund të shkaktojë aritmi duke përkeqsuar situatën e këtyre personave.

Ama duhet të dini që jo vetëm kafja por edhe alkoli dhe duhani duhen eleminuar nga ata që vuajnë nga ankthi.

Nëse po merrni medikamente për gjendjen tuaj të ankthit nuk duhet në asnjë mënyrë të pini kafe,cigare dhe alkol.

Të ngjashme