Urime!Këto shenja do fejohen ose martohen këtë vit

3 muaj më parë

Gaforrja

Ky vit do të jetë i dobishëm për ju nëse doni të martoheni me dikë. Energjitë e duhura do t’ju tërheqin drejt martesës dhe gjithashtu do t’ju gjejnë një partner të përshtatshëm.

Peshorja

Ju mund ta gjeni veten duke i propozuar dikujt këtë vit. Ky është një hap i mirë drejt marrjes së vendimit të duhur pasi zakonisht jeni shumë dyshues për marrjen e vendimeve. Martesa juaj do të jetë perfekte vetëm kur ta besoni. Nuk ka pse të jetë madhështore dhe ekstravagante, ju dhe partneri juaj duhet vetëm të bashkoni zemrat.

Shigjetari

Ka shumë mundësi që këtë vit të fejoheni. Më në fund do t’i përkushtoheni dikujt që ju bën të ndiheni në një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur. Thjesht duhet të përqendroheni në vendosjen dhe përkushtimin ndaj dikujt. Bëjini gjërat sipas mënyrës tuaj.

Të ngjashme