Urgjenca e nxehtësisë: valë e re e të nxehtit, parashikimi për ditët në vijim

2 muaj më parë

E martë 18 korrik dhe pasnesër e mërkurë 19 korrik, sipas buletinit të ri për valët e të nxehtit të publikuar orët e fundit tregon për një tjetër valë nxehtësie.

Sipas parashikimeve të përmbledhura në tabelën e mëposhtme, temperatura maksimale e perceptuar sot do të jetë deri në 40° dhe të mërkurën 39°.

Si zakonisht, vëmendje e veçantë u rekomandohet njerëzve të dobët dhe të moshuarve.
Këshillohet të mos dilet nga shtëpia në oraret e drekës.Për fat të keq incidente me funde fatale kanë ndodhur në botë ku disa njerëz kanë ndërruar jetë prej nxehtësisë.
Në Itali,një punonjës i magazinës ka ndërruar jetë në punë prej nxehtësisë së madhe.

Të ngjashme