Kryefjala Logo

UNUM Festival, destinacioni i argëtimit

27 Maj, 2022 | 7:13 pm

Për të tretën herë, Rana e Hedhun në Shëngjin do të elektrizohet nga tingujt e DJ-ve më në zë të momentit, të njohur ndërkombëtarisht. Ngjarja më e madhe muzikore, UNUM Festival ben bashkë 6 ditë të jashtëzakonshme adhuruesit e muzikës elektronike.

Sezoni turistik i këtij viti u hap me konferencën për shtyp të organizatorëve të festivalit, së bashku me prezencën e ministres së Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro, dhe kryetarit të Bashkisë Lezhë, z. Pjerin Ndreu.
CC2D2E9E D0D0 4628 923E 8C7A1598624B

Përpos tingujve dhe eksperiencës mahnitëse, UNUM Festival ka ndikuar pozitivisht edhe në aspektin e turizmit vendas dhe këtë e konfirmon kryetari i bashkisë Lezhë, z. Pjerin Ndreu, i cili thekson se ky event shërben si një promovim për Shqipërinë, si dhe sjell përfitime edhe për zonën e Shëngjinit dhe Lezhës.

Gjithashtu, edhe znj. Mirela Kumbaro, ministre e Turizmit dhe Mjedisit, shpreh falenderimet e saj dhe është mirënjohëse që UNUM Festival mbahet në vendin tonë dhe që përpos argëtimit, përkujdeset edhe për mjedisin, pasi gjatë ditës së djeshme u zhvillua një aksion pastrimi i plazhit te Rana e Hedhun. Dëshira dhe vullneti për të qenë miqësorë me mjedisin, është një prej parimeve kryesore të këtij eventi.
UNUM Festival është i vetmi festival i cili përveç muzikës fantastike elektronike, promovon riciklimin, mospërdorimin e plastikës, si dhe ka rregulla strikte për menaxhimin e mbetjeve.
18134107 542B 4483 93B8 7448AD81722F

Edhe këtë vit, UNUM Festival ka mbështetjen e ONE Telecommunications, kompanisë së telekomunikacionit e cila gjithmonë suporton të tilla evente fantastike, duke sjellë argëtim, por edhe duke ndërgjegjësuar të gjithë për impaktin tonë në mjedis. Një prej vlerave kryesore të ONE është edhe promovimi i mrekullive të Shqipërisë dhe këtë e dëshmon më së miri edhe fushata “Unë jam One”.
UNUM Festival do të mbahet në datat 1-6 qershor dhe biletat mund t’i gjeni në: https://unumfestival.com/.

Të ngjashme