ULTRA UNLIMITED për ULTRA Komunikim! Interneti pa limit, me ULTRA shpejtësi

2 vite më parë

One Telecommunications sjell për herë parë Shqipëri planet e komunikimit ULTRA UNLIMITED, me komunikim pa limit dhe shpejtësinë e internetit nuk bie asnjëherë. Pas 1 viti të sukseshëm, kur One është rritur mënyrë qëndrueshme dhe është certifikuar siRrjeti i mirënga UMLAUT, prezanton një koncept plani tarifor krejtësisht ri për tregun shqiptar.

Këto plane do bëjnë diferencën treg sepse ofrojnë mundësinë e komunikimit dhe lundrimit pa limit, vetëm me një tarifë fikse mujore, pa fatura surprizuese fund muajit. Kemi shumë besim tek ky produkt sepse është jashtëzakonisht inovativ dhe për herë parë Shqipëri e ofron ONE.” tha Athanasios Paraskevas, Drejtori Komercial i One Telecomunications.

Koncepti “pa limit” u prezantua nga operatori ONE vitin e kaluar, si përgjigje e nevojave tregut, për patur internet pa limit. Qasja e ONE treg është dëgjojë kërkesat e abonentëve dhe përmirësohet çdo ditë, shërbime, plane, paketa, etj. Përgjatë një viti, ONE ka sjellë për herë parëmundësinë e blerjes telefonave/smartphone-ve përmes pagesave ulëta mujore. pas, prezantoi HomeNet, interneti i parë fiks, aktivizohet pa nevojën e teknikut dhe transportohet kudo. I erdhi ndihmë nevojave biznesit, duke ofruar ONE Easy Business, si mënyrën mirë për bizneset  procesin e fiskalizimit. Rimodeloi dyqanet për përmirësuar përvojën e klientit; solli VoLTE për një cilësi zëri superiore; zgjodhi Ericsson si partnerin teknologjik dhe iu bashkua nismës  Departamentit Amerikan Shtetit duke u bërë i pari operator rajon, futet listën e “Rrjetit Pastër”.

Sot, ONE është përsëri i pari operator nëpërmjet planeve ULTRA UNLIMITED sjell risinë internet pa limit me shpejtësi pareduktuar dhe komunikim pa limit. Përmes këtyre planeve, abonentët e ONE kanë mundësinë zgjedhin shpejtësinë e lundrimit internet duke garantuar shpejtësia nuk bie asnjëherë, përgjatë gjithë kohëzgjatjes kontratës.

Planet ULTRA Unlimited janë krijuar për ofruar internet tepalimituar përgjatë gjithë kohës, pa ndërprerje apo ngadalësime shpejtësisë. E gjithë kjo përvojë e internetit pa limit dhe shpejtësisë maksimale, ofrohet na sajë kapaciteteve dhe cilësisë rrjetit One, pa rënduar buxhetin e abonetëve.” – Anila Cani, Menaxhere e Produkteve dhe Propozimeve One Telecommunications.

Marka One vjen e rifreskuar nën qasjen kreative “Une jam One”, vijim fushatave mëparshme dedikuara certifikimit rrjetit.

Këtë herë duke paralelizuar shpejtësinë maksimale dhe internetin pa limit planeve te reja ULTRA Unlimited, me lëvizjet e jashtëzakonshme akrobatike Fiona Rushitit.

Të ngjashme