U ngroh koha! Rrëmbeni menjëherë kremrat më të mirë të diellit në “Allure Beauty”

6 muaj më parë

Me rritjen e temperaturave, të gjithë duhet të tregohen të kujdesshëm me lëkurën e tyre dhe nuk duhet të ekspozohen në diell pa përdorimin e kremrave të diellit. Për këtë ju vjen në ndihmë “Allure Beauty”.

Jeto e qetë me superheronjtë e lëkurës. Lëkurë e mbrojtur, e hidratuar dhe e sigurt.

Krijuar dhe prodhuar nga kompania lider në botë e lëndës së parë dhe prodhimin e produkteve, Arocosmetics.

Arocosmetic më në fund krijoi katër brandet e saj – Ronas, Merikit, Bellmona dhe Or’jade, ardhjen e të cilave në Shqipëri e mundëson vetëm Allure Beauty. Dy prej të cilave Merikit dhe Bellmona sjellin në treg kremrat me fuqinë më të madhe rigjeneruese dhe mbrojtëse për lëkurën nga drita e diellit dhe rrezet UVA dhe UVB.

Të gjitha Made in Korea 🇰🇷

-Aqua Shining Sunblock nga Merikit – 60 ml

-Dual Sunblock Soft nga Bellmona – 60 ml

-Cica Perfect Sun Cream nga Merikit -60 ml

-Whitening Cover Balm nga Bellmona – 50 ml

-Multi Protection Balm nga Merikit – 50 ml

Eja gjej të duhurin për ty në Allure Beauty

Të ngjashme