Kryefjala Logo

U ndave? Nëse të duhet të marrësh hak na lexo

1 vit më parë

Kur ndahemi nga partneri,mendojmë se hakmarrja do të bëjë që dhimbja të zhduket.
Por,të hakmerresh ndaj një ish-i në formën e përpjekjeve të dëshpëruara për ta turpëruar, dëmtuar ose shkaktuar dhimbje do të ketë përfundimisht ndikimin më të madh dhe negativ në jetën tënde, jo të tijën.
Thënë me fjalë të thjeshta:Do të vuash më shumë!

Lërini karmën të kujdeset për të. Ai po bën të njëjtën gjë me këdo që të jetë.
Mënyra se si ndihen për veten e tyre është ndëshkimi i tyre.

Ndaluni dhe mendoni.

Falja është hakmarrja më e mirë. Falja nuk është asgjë më shumë sesa rregullimi i kufijve tuaj në dritën e pranimit të atyre që dikush ka zbuluar se janë.
Kuptoni që ashtu si falja, hakmarrja e vërtetë është indiferencë – të mos veproni në shkaktarët tuaj emocionalë.

Hakmarrja e vërtetë vjen gjithmonë kur bëni një gjë që ish juaj nuk është në gjendje ta bëjë, ti lini veprimet tuaja të flasin dhe të zhduken.
Nëse nuk mund të zhdukeni fizikisht për shkak të punës,shkollës apo fëmijëve, emocionalisht zhdukuni.
Kjo është fitorja juaj.

Të ngjashme