Kryefjala Logo

Trupi është tempulli ynë.Zbuloni të fshehtat që mban

2 vite më parë

Edhe pse studiohet prej mijëra vitesh,gjërat e reja që zbulohen nuk kanë fund dhe studimet vazhdojnë akoma.

Nga maja e kokës e deri tek gishtat e këmbës,studiuesit gjejnë gjithmonë gjëra interesante për trupin e njeriut.

Disa prej tyre i kemi sjellë sot për ju:

•Femrat që kanë sy blu janë më inteligjentet

•Njerëzit me një hundë të madhe,çuditërisht tështijnë më pak

•Femrat me gishta të gjatë janë më pasionale në marrëdhëniet intime.

•Femrat me një gjoks të madh kanë nivel të lartë inteligjence

•Njerëzit me buzë të trasha,priren të kenë lidhje dashurie të gjata në kohë.

Të ngjashme