Kryefjala Logo

Trendi i kësaj vere vjen nga gjyshet tona

8 Mars, 2022 | 4:23 pm

Këtë vit të gjithë sytë janë tek detajet e thurura.

Çantat e tilla me të gjitha format e mundshme kanë marrë zemrën e të gjitha gocave dhe për më tepër japin pafund lirshmëri në kombinime.

Ka ngjyra, ka dhe bazike, por çdokush e gjen atë që kërkon diku mes modeleve.

Këto thurje na kujtojnë gjyshet dhe nëse gjeni një model ne internet mund t’ja kërkoni gjyshes tuaj ta thuri për ju dhe me atë rast mësoni të thurni.

Të ngjashme