Kryefjala Logo

Tremujori i fundit i Hënës sjell ditë të ashpra për këtë shenjë horoskopi

9 Gusht, 2023 | 2:10 pm

Meqë ra fjala, gjërat po zhvillohen këtë javë në lidhje me mënyrën se si do të ndikojë kozmosi tek ne.

Duket se do të kalojmë shumë veprime ‘stop and go’.

Kjo ndjenjë ka të bëjë me dashurinë dhe çështjet familjare.

Ne jemi në zemër të sezonit të Luanëve tani dhe temperamenti do të ndizet.

Mund të kemi ndërmend të jemi shumë të mirë dhe të përfundojmë shumë keq.

•Demi

Në rregull, do të notosh në rrjedhën kësaj jave. Kjo nuk do të thotë që ju nuk do ta arrini qëllimin tuaj, por vendosmëria juaj për të arritur atje duhet të qëndrojë në objektiv dhe vullneti juaj duhet të mbetet i palëkundur.

Mund të arrini atë që keni synuar, por mund të zbuloni se do të testoheni pothuajse deri në pikën e thyerjes.

Ajo që është me fat është se problemet që do të hasni nuk janë tuajat, por ndjeshmëria juaj mund të bëhet armiku juaj më i keq, pasi ju ndiheni paksa shumë për njerëzit përreth jush që po e kalojnë një kohë të vështirë. Ju duhet të qëndroni të fortë për ta duke mos u zhytur në negativitet. Përdorni ndjeshmërinë tuaj për t’i ndihmuar ata. Mos ‘u bëni’ ata.

Qëndroni të fortë dhe do të jeni në gjendje të ecni këtë javë jashtë.

Të ngjashme