Tre Llojet e ndryshme të Shigjetarit dhe personalitetet e tyre

4 muaj më parë

Shenja e horoskopit të Shigjetarit është një shenjë zjarri e sunduar nga Jupiteri.

Datat tradicionale të Shigjetarit janë nga 22 nëntori deri më 21 dhjetor, ato data ndahen në tre periudha 10-ditore për të formuar tre llojet e ndryshme të Shigjetarit, ose dekanët e Shigjetarit, të ndikuar nga dy shenjat e tjera të zjarrit Dashi dhe Luani.

•Shigjetari Dekan 1 (22 Nëntor – 2 Dhjetor)
Dekani 1 ka kaluar nga padurimi i Dashit, obsesioni i Luanit me veten dhe me energjinë e plotë të Shigjetarit në kërkimin për ndriçimin e vërtetë.
Ata janë të magjepsur nga idetë nga kulturat dhe fetë e tjera dhe me entuziazëm ndjekin mençurinë dhe përvojën e re.

Ata kanë shumë gjëra që po ndodhin dhe meqenëse nuk mund të refuzojnë një aventurë të re, shpenzojnë shumë kohë për të kapur veten.

•Shigjetari Dekan 2 (3 dhjetor – 12 dhjetor)

Të gjithë Shigjetarët kanë një anë të fortë filozofike dhe i ndikuar nga Dashi dhe Marsi, priret të jetë më intelektuali dhe më racionali nga të gjithë kur ka një ide të re.
Ata u besojnë aftësive të tyre logjike, por shpesh përfshihen në artet krijuese për t’i ndihmuar ata të kuptojnë mendimet e të tjerëve, të shprehin të tyret ose të gjejnë lidhje të fshehura midis koncepteve të palidhura.
Është e vështirë për ta të lidhen me njerëzit në një nivel personal ose emocional, por krijimet e tyre do t’ju tregojnë shumë për atë që po ndodh brenda tyre.

•Shigjetari Dekan 3 (12 dhjetor – 21 dhjetor)
Kjo është ndalesa e fundit e shenjave të zjarrit.
Tani Shigjetari i ndikuar nga Luani dhe Dielli ka arritur në pikën ku mund t’i besojnë intuitës së tyre.
Ata mësojnë shumë për botën thjesht duke ndjekur instinktet e tyre dhe ato lidhje që po kërkonin në dekanin e mëparshëm po vijnë me zë të lartë dhe qartë.
Interesat e mëparshme shpirtërore dhe filozofike kanë evoluar në një pasion të vërtetë!
Dekani i 3 i shigjetarit shpenzon shumë kohë duke kërkuar për të vërteta të fshehura në libra të errët që kalojnë kufirin midis shkencës dhe fantazisë.

Të ngjashme