Kryefjala Logo

Tre Llojet e ndryshme të Dashit dhe personalitetet e tyre

12 Tetor, 2022 | 1:25 pm

Shenja e horoskopit ,Dashi është një shenjë zjarri e sunduar nga Marsi.
Ndërsa datat tradicionale të Dashit janë nga 21 marsi deri më 19 prill, ato data ndahen në tre periudha 10-ditore për të formuar tre llojet e ndryshme të Dashit, ose Dekanët e Dashit(të quajtur në gjuhën e astrologjisë), të ndikuar nga dy shenjat e tjera të zjarrit, Luani dhe Shigjetari.

•Dashi Dekan 1 (21 Mars – 30 Mars)
Dekani i parë i Dashit është energji e pastër . Këtij personi i pëlqen të jetë i pari në çdo gjë që bën. Ata janë të patrembur dhe të vendosur.

Ndërsa entuziazmi i tyre karizmatik është duke u kapur, mendoni dy herë përpara se t’i ndiqni pas , pasi ata janë gjithashtu impulsivë dhe duhet të mësojnë të ndalojnë dhe të mendojnë përpara se të hidhen në situata të reja.
Ata janë të famshëm për krijimin e shtigjeve të reja, por këto shtigje shpesh çojnë në telashe të papritura.

•Dashi Decan 2 (31 Mars – 9 Prill)

Durimi nuk është kurrë kostumi i fortë i Dashit, por Dashi Decan 2, i cili ka ndikimin shtesë të energjisë së Diellit të Luanit është pjekur dhe ka mësuar të presë vetëm pak.
Kjo nuk do të thotë se u pëlqen, por ata kanë parë se çfarë ndodh me njerëzit që nuk ndalen dhe mendojnë.
Të shpejtë në zemërim, preferojnë të lihen vetëm për të bërë gjërat e tyre në mënyrën e tyre, pa u përpjekur askush t’i mbajë ose të ndihmojë.

•Dashi Dekan 3 (10 Prill – 19 Prill)
Numri 3 ka shumë mendime dhe nuk do të hezitojë t’ju tregojë gjithçka rreth tyre.
Dekani i tretë Dashi është gjithashtu i ndikuar nga Shigjetari dhe planeti Jupiter. Edhe pse nuk janë shumë të shqetësuar me elokuencën, ata janë jashtëzakonisht shprehës me mendimet dhe dëshirat e tyre
Dëshira e tyre intime është rivale me atë të Akrepit, por kur bëhet fjalë për finesën, Dashi Dekan 3 mund të marrë disa mësime sharmi nga Akrepi.

Të ngjashme