Kryefjala Logo

Tre hile për të bërë një ‘djalë të keq’ të bjerë në dashuri me ju

1 vit më parë

Është krejtësisht normale të biesh në dashuri dhe të jesh në një lidhje me “djem të këqij”.
Nëse po kërkoni dashurinë dhe e gjeni veten të magjepsur nga tërheqja e tyre magnetike, nuk jeni vetëm.
Shumica prej nesh bien për të paktën një ose dy djem të këqij në jetën tonë, por jo të gjithë e dimë se si të funksionojë një marrëdhënie me ta.
Të gjithë presin që ju të përfundoni zemërthyera dhe të zemëruara që keni humbur kohën dhe energjinë tuaj për këtë djalë, sepse keni menduar dhe shpresuar se do të shndërrohet në shumë më tepër se “i dashuri”

Këtu janë 3 mënyra se si mund ta bëni një ‘djalë të keq’ të dashurohet me ju:
1. Bëhuni ju zgjedhësja
Mos bëni kompromis. Vlerësoni djemtë e këqij si bashkëshortë të mundshëm bazuar në mënyrën se si ata përshtaten me ju, në vend që të komprometojnë se kush jeni në marrëdhënie.
Merrni kohë dhe vlerësoni nëse ky djalë i keq i plotëson kërkesat tuaja. Njihuni me të dhe shikoni se si përputhet me listën tuaj të prioriteteve.

2.Merrni përsipër rreziqe
Zgjeroni zonën tuaj të rehatisë. Mos u ngecni në një marrëdhënie të pakuptimtë dhe të pakënaqshme me një burrë që nuk është i pajtueshëm pasi do të humbni vetëm kohën tuaj të vlefshme.
Dilni nga zona juaj e rehatisë dhe merrni disa rreziqe për të përjetuar gjëra që zakonisht nuk mund t’i provoni.
Jini të hapur për të njohur mundësitë argëtuese. Thuaj “po” për gjërat që fshehurazi dëshiron të provosh!

3.Balanconi zemrën me kokën tuaj
Dashuria,epshi dhe djemtë e këqij dinë më së miri si të rrotullohen në sistemin tuaj!
Shpeshherë logjika nuk mbizotëron dhe pikërisht aty futemi në telashe, sidomos me djemtë e këqij.
Kuptoni se tërheqja fillestare e fortë që keni ndaj një djali të keq nuk bazohet në dashurinë “e vërtetë”, ajo nxitet nga hormonet.

Ndërsa tërheqja është një element i rëndësishëm në marrëdhëniet e shkëlqyera, një marrëdhënie vërtet e mrekullueshme dhe e qëndrueshme balancon kiminë dhe pajtueshmërinë. Pra, merreni ngadalë.
Gjetja e një njeriu të mirë nuk është një garë.

Të ngjashme