Tre gjëra që meshkujt nuk pëlqejnë tek Instagrami i femrave

2 vite më parë

1-Hashtag-et (#) Edhe fotot e panumërta në bazë ditore, mund të tolerojnë meshkujt, por jo edhe një mori hashtag-esh pa nevojë. Kështu, 35% e tyre theksuan se prej hashtag-eve shumica e meshkujve “rrënqethen”, veçanërisht ato më të njohura si #follow4follow dhe #like4like. Shkurtesat hashtag

2-Një mori e fotografive me fëmijë. Nuk është aspak simpatike ta teproni me postimin e fotove çdo ditë me fëmijë të vegjël, fëmijët e të tjerëve, të cilët në fakt shërbejnë si arsye për më shumë pëlqime (like). Është në rregull që herë pas here të postoni ndonjë përjetim të bukur, moment interesant, por që nëse e përsërisni shpesh, atëherë ekziston mundësia që meshkujt të irritohen shumë.

3-Citate frymëzuese. Ndoshta për ju mund të jetë ndonjë kuotë inspiruese dhe motivuese, por që 22% e meshkujve e pranojnë si diçka të bezdisshme dhe filozofike.

Të ngjashme