Trajnerja e marrëdhënieve shpjegon pse Khloé Kardashian vazhdon të kthehet te Tristan Thompson

7 muaj më parë

Fansat janë të shqetësuar se Khloé Kardashian dhe Tristan Thompson janë rikthyer bashkë pasi të dy u panë në festën e 40-vjetorit të ditëlindjes së miqve më të mirë të Kardashian.

Binjakët Malika dhe Khadijah Haqq McCray mbajtën festën e tyre të përbashkët të ditëlindjes më 10 mars 2023.
Kardashian mbërriti e para në festë, e veshur me një minifustan të shkëlqyeshëm argjendi. Thompson mbërriti menjëherë pas.
Thompson, 32 vjeç, e ka tradhtuar publikisht Kardashian, 38, në shumë raste – duke bërë që ata të ndahen dhe të ribashkohen disa herë.
Thompson dhe Kardashian kanë dy fëmijë së bashku, ekzistenca e të cilëve është e lidhur në mënyrë tangjenciale me pabesinë e tij.
Thompson e tradhtoi Kardashian kur ajo ishte shtatzënë me fëmijën e tyre të parë, True, 4 vjeç.
Ai lindi një fëmijë tjetër ndërsa një surrogat priste fëmijën e tij të dytë dhe të Kardashian, një djalë, i cili lindi në korrik 2022.

Dr. Susan Pazak, një psikologe klinike dhe trajnere e marrëdhënieve, mendon se Kardashian dhe Thompson absolutisht mund ta ndërtojnë marrëdhënien e tyre në një vend besimi.

Pazak shprehet se “kur kemi pasur një lidhje dhe kemi fëmijë me dikë, duam të shpresojmë për më të mirën dhe të japim përfitimin e dyshimit.
Shumë gra dhe burra ëndërrojnë të jenë me partnerin që ka bërë baba ose nënë fëmijët e tyre, pasi përfaqëson një vizion të një familjeje që ata dëshirojnë.”

Edhe nëse besimi i Kardashian është thyer, nuk është anormale që ajo ka mbajtur një lidhje me Thompson, pavarësisht veprimeve të tij në të kaluarën.
Sido që të zgjedhë Kardashian për t’u lidhur me Thompson, ai është dikush me të cilin ajo ka të kaluar dhe dikush me të cilin ajo ka një të ardhme si bashkë-prind i fëmijëve të tyre.

“Ndonjëherë ne lidhemi me një person që e shohim si shpirtin tonë binjak dhe kemi një lidhje të veçantë, unike me të, pavarësisht defekteve të karakterit dhe zgjedhjeve që janë lënduese, zhgënjyese dhe dëmtojnë marrëdhënien,” shpjegon Pazak.

Pazak është i shpejtë për të vënë në dukje se edhe pse Thompson ka qenë jobesnik ndaj Kardashian në të kaluarën, “sjelljet e tij nuk janë ndonjë reflektim mbi karakterin apo vetëvlerësimin e Khloé Kardashian”.

“Zgjedhjet e tij nuk kanë të bëjnë fare me të. Nëse dikush zgjedh të mashtrojë, gënjejë, tradhtojë ose mashtrojë, është një reflektim i karakterit të tij” dhe jo një reflektim për personin tjetër në marrëdhënie.
Që Kardashian t’i japë Thompson një shans tjetër mund të jetë emblematike e aftësisë së saj për falje, të cilën Pazac e përkufizon si “një forcë dhe jo një dobësi”. Ofrimi i faljes “psikologjikisht na lejon të jemi emocionalisht të fortë dhe është një shenjë e inteligjencës emocionale”.

Të ngjashme