Kryefjala Logo

Trajneri i takimeve zbulon se çfarë bëjnë disa gra në internet që i çmend burrat (në një mënyrë të keqe)

19 Qershor, 2024 | 11:12 am

Burrat ankohen për profilet e takimeve të grave.
1. Fotot tuaja janë të gjitha të gabuara

Mbretëresha e Selfie-ve (dhe vetëm fotografitë me fytyrë): Selfie në makinë, selfie në punë, selfie këtu, selfie atje, nuk ka dallim se ku kur mund të shohë gjithçka që ai mund të shohë është fytyra juaj. Selfie-t tuaja mund të jenë pozuar në mënyrë perfekte, por një mashkull është në internet për të ditur më shumë për veten tuaj sesa thjesht selfie-ja juaj.

•Mbretëresha e Instagramit: Le të jemi të sinqertë, Instagram është një aplikacion i mrekullueshëm. Ne femrat nuk jemi dukur kurrë kaq të lezetshme, nostalgjike apo të ndriçuara sa në Instagram. Por ne nuk dukemi kurrë si Instagrami ynë. Pra, nëse nuk mund t’i siguroni një djali një seri filtrash për t’ju parë në takimet tuaja, përdorimi i burimit tuaj në Instagram si koleksioni juaj i fotografive e bën të vështirë të dalloni se si dukeni në të tashmen e qartë.

•Foto me miqtë tuaj: “Ju lutemi mos përdorni foton tuaj me shokun tuaj si foton tuaj të parë, nuk di kë të shikoj. Ju lutem mos postoni vetëm foto me miqtë tuaj. Ju lutem, nëse postoni foto me miq, thoni gjithmonë se cili jeni, nuk është gjithmonë e qartë “. – DA

•One Pic Only: “Unë nuk e kuptoj se si një grua mund të jetë online dhe të ketë vetëm një foto. Të gjithë kemi telefona me foto. Të gjithë kemi kompjuterë. Mund të postoni më shumë foto! Unë mendoj se vajzat si kjo gënjejnë ose mashtrojnë. ” – ML

2. Profilet tuaja janë një mbyllje

Nuk ka asgjë në profilin tuaj për të folur me ju: “Unë e urrej kur gratë nuk kanë asgjë për të folur në profilet e tyre. Ose thoni ‘Më pyesni çfarë doni të dini!” Profilet e zhveshura nuk janë të lezetshme. Shiko, a dëshiron të të shkruaj diçka kreative, më jep diçka që të më interesojë, përndryshe, mos prit shumë.” – KD

3. Jeni jo miqësore

Përgjigjja kur nuk është e interesuar: “Unë e urrej kur vajzat i përgjigjen një emaili, por nuk përgjigjen më kurrë. E di që shumë vajza po e bëjnë këtë sepse nuk duan të duken të pasjellshme, por unë jam një djalë i madh; nëse jeni nuk jam i interesuar, ose mund të thuash kështu, ose thjesht të mos përgjigjem, unë do të kontaktoj dikë tjetër.” – BN

Të pres që burrat të bëjnë të gjithë punën: “Unë e urrej këtë ndjenjë se unë duhet të jem ai që do të bëjë gjithçka. Duhet t’i gjej, të lexoj gjithçka rreth tyre, të gjej gjëra interesante për t’i pyetur rreth tyre dhe t’i bëj të ndihen Më pas, unë mund të shpresoj se ata përgjigjen, ata shpesh përgjigjen me një fjali ose një fjalë për të bërë të gjithë punën – nuk mendoja se kemi jetuar në një kohë kur gratë mund të bëjnë gjithçka që mundet një burrë, kështu që pse kaq shumë gra ende presin që burrat të bëjnë gjithçka kur bëhet fjalë për takime? – RF

Të ngjashme