Kryefjala Logo

Tiparet më të mira dhe më të këqija të personalitetit të Virgjëreshës

6 muaj më parë

Të lindur mes datave 23 gusht – 22 shtator, Virgjëreshat njihen për tiparet e tyre ushqyese dhe sjelljen që i bindet rregullave.
Pozitivet:

1. Logjike

Virgjëresha do kalojë të gjitha elementet e mundshme të të menduarit përpara se të marrë një vendim. Nuk u pëlqen të ngatërrohen, prandaj do të shikojnë nga të gjitha anët përpara se t’i japin zgjidhje një problemi.

2. Punëtor

Virgjëresha e di se gjërat e mira vijnë për ata që e fitojnë atë, prandaj ata do të bëjnë gjithçka për të marrë gjithçka që duan. Ata shpesh do të kenë netë pa gjumë për të kryer të gjithë punën e tyre në kohën e duhur.

Puna e tyre e palodhur nuk kalon pa u vënë re dhe shumë e admirojnë përkushtimin që zotëron një Virgjëreshë.

3. Të vëmendshëm

Virgjëresha ka një kujtesë të mahnitshme. Ata mund të kujtojnë dhe të sjellin gjëra që kanë ndodhur që nga fëmijëria e hershme që shumica e njerëzve nuk do t’i mbanin mend.

Ata vazhdimisht sjellin kujtime të vjetra që i kanë bërë të ndihen mirë, duke i bërë të tjerët të buzëqeshin si rezultat.

4.Besnik

Nëse keni një vend në jetën romantike të një Virgjëreshe, ata do t’ju tregojnë se janë një nga shenjat më besnike që ekzistojnë. Ata kurrë nuk do t’ju zhgënjejnë dhe kanë sy vetëm për një person në mënyrë romantike.

5.Modest

Virgjëreshat priren të jenë modeste dhe shpesh janë të përulur nga natyra. Ata kënaqen që njerëzit i shohin si qenie me këmbë në tokë. Ata gjithmonë i vënë të tjerët para vetes.

Ata janë krenarë për arritjet e tyre, por kurrë nuk janë tepër mendjemëdhenj.

Negativet:
1. Hiper-vëzhgues

Ndërsa kujtesa e tyre mund të shërbejë si një mjet i shkëlqyer për ta, është gjithashtu arsyeja e ankthit të tyre.

Mjerisht, ata mund të mendojnë për një incident që u ka ndodhur vite më parë dhe të shqetësohen për faktin se e lanë të ndodhë. Ata do të shqetësohen aq shumë sa shqetësimi i tyre do të marrë më të mirën prej tyre në shumë situata.

2. Kokëfortë

Sapo një Virgjëreshë të ketë një vizion të asaj që dëshiron, askush nuk mund t’i thotë ndryshe.

Edhe nëse dikush ka një ide për të udhëhequr një Virgjëreshë në një drejtim më të mirë, Virgjëresha ka shumë të ngjarë të mbyllet dhe të mos i dëgjojë. Virgjëreshat janë shumë sfiduese.

3. I frustruar lehtë

Duke qenë perfeksionistë, Virgjëreshat janë vërtet të vështira për veten e tyre. Ata nuk duan të jenë asgjë më pak se imazhi ideal që kanë për veten në kokën e tyre.

Ata fjalë për fjalë do të hedhin poshtë një projekt të tërë nëse mendojnë se nuk ishte i përsosur në radhë të parë.

4.Ruminative

Virgjëreshave u pëlqen të mendojnë shumë. Ata vazhdimisht do të mendojnë për gjërat që kanë bërë gabim në të kaluarën dhe do t’i lënë t’i shqetësojnë deri në fund. Ata madje i çmendin miqtë e tyre me sasinë që mendojnë tepër.
E vetmja gjë që e qetëson është gjumi, por edhe kjo nuk zgjat shumë.

Të ngjashme