Tiparet e personalitetit që kanë gratë e mira që tërheqin narcisistët

2 muaj më parë

Shumë narcistë priren të jenë djem të këqij që tërhiqen nga vajzat e mira, sepse të kundërtat i shtojnë erëza dhe pasion një marrëdhënieje. Njerëzit tërhiqen nga të tjerët për shkak të nevojave dhe dëshirave që ata kërkojnë të përmbushin në jetën e tyre, të tilla si përjetimi i lidhjes, sigurisë, dashurisë, mbështetjes dhe rehatisë më të madhe.

Nga ana tjetër, disa dëshira të paplotësuara shoqërohen me karakteristika të kundërta polare si aventura, liria, rreziku, sfida dhe intensiteti, të cilat narcisisti i mishëron. Kur nevojat tuaja emocionale dhe më shumë pasioni bashkohen me partnerin tuaj, ju ndiheni më të gjallë dhe të plotë.

1. Keni një kapacitet të lartë për të dashuruar

Njerëzit që posedojnë çrregullime antisociale (psikopatë, sociopatë dhe narcistë) u mungon empatia. Ata nuk kujdesen për askënd përveç vetes. Pa ndjeshmëri apo shqetësim për të tjerët, dashuria nuk mund të ekzistojë.

Ju jeni një objektiv, sepse vërtet kujdeseni dhe lëndoheni kur të tjerët janë në telashe ose në dhimbje. Ju prireni të jeni një person që ka nivele të larta besimi, dhembshurie, tolerance dhe lidhjeje ose besnikërie brenda marrëdhënieve tuaja. Ju jeni një person pozitiv që sheh më të mirën tek të tjerët. Mirësia juaj jo vetëm që ju bën shumë të dëshirueshëm, por këto tipare gjithashtu ju ndihmojnë të shkëlqeni në ndihmën e industrive të tilla si infermieria, psikologjia, arsimi dhe burimet njerëzore.

Nuk ka asgjë të keqe me mënyrën se si dashuroni. Narcisti shfrytëzoi forcat dhe mirësinë tuaj. Për shkak të kësaj shkeljeje, truri juaj i traumatizuar dëshiron të mohojë aftësinë tuaj për të qenë sërish i pambrojtur.

2.Ju keni një marrëdhënie të mirë me babanë tuaj

Ne priremi të mendojmë se nëse një grua përfshihet me një burrë toksik, ajo duhet të ketë ardhur nga një familje jofunksionale, kështu që ajo kurrë nuk mësoi se çfarë është një marrëdhënie e shëndetshme. Dhe ndërsa kjo mund të jetë e vërtetë, nuk është gjithmonë kështu.

Të kesh një marrëdhënie të shëndetshme dhe të dashur me babanë tënd mund t’ju lërë të pambrojtur sepse nuk e keni përjetuar dhe thjesht nuk e besoni të vërtetën e trishtuar se ekzistojnë njerëz të këqij që nuk do të etiketoheshin ‘kriminelë të thekur’. Nëse jeni rritur me një baba që ishte gjithmonë pranë jush, mund ta keni të vështirë të pranoni idenë se një burrë do t’ju synonte veçanërisht për aftësinë tuaj për të dashur.

Tensioni i të kundërtave prodhon pasion të vërtetë që do të mbajë, thellojë dhe gjallërojë marrëdhëniet për sa kohë që secili partner respektohet, shihet dhe kujdeset për të. Këto dallime na inkurajojnë të largohemi nga zona jonë e rehatisë dhe të përqafojmë rritjen tonë, duke na lejuar të evoluojmë në një person më të plotë dhe më të plotë.

Ti je i denjë për një njeri që jep më shumë se sa merr dhe që vlerëson zemrën, mendjen dhe trupin tënd ashtu siç bën të tijën. Është qëllimi im të fuqizoj dhe edukoj në mënyrë që të keni mjetet e nevojshme për të shmangur njerëzit që janë të paaftë për të shprehur dashurinë, si dhe për të mbështetur udhëtimin tuaj të shërimit kur dashuria dhe pa dashuri përplasen. Ju jeni të prirur të doni dhe të dashuroheni pa frikë.

Të ngjashme