Kryefjala Logo

Tiparet dalluese të Dashit – Shenja e pasionit dhe optimizmit

22 Korrik, 2022 | 12:28 pm

•Cila është motoja e Dashit?

“Unë jam.”

Njerëzit e Dashit e dinë se kush janë dhe nuk kanë frikë të ngrihen për veten e tyre. Ata nuk kanë nevojë për miratimin e askujt dhe e jetojnë jetën sipas rregullave të tyre.

“Unë jam një Dash dhe e jetoj jetën me pasion. Unë jam gjithmonë në kërkim të mundësive të reja dhe kam një mentalitet ‘bëje tani’. Më pëlqen të rrezikoj dhe ta shtyj veten në kufi.”
“Dashi është i sinqertë, i sinqertë, gjaknxehtë, optimist, ambicioz, me vetëbesim dhe iniciativë. Ai është gjithashtu impulsiv, i padurueshëm, kokëfortë dhe shpesh merr rreziqe të panevojshme.”
“Dashi ka të gjitha avantazhet e rinisë: forcën, guximin, besimin, shpirtin e lartë dhe dëshirën për të përballuar çdo situatë.”
“Shenjat e Dashit, ne jemi të bekuar me shenjën më të pasionuar,për ta jetuar jetën me entuziazëm dhe energji.”
“Dashi nuk ka frikë, atyre u pëlqen të marrin rreziqe, sepse kjo i afron ata me qëllimin e tyre.”
“Një Dash është punëtor, këmbëngulës, shpirtmadh dhe i vendosur. Ata bëhen luftëtarë të shkëlqyer – duke luftuar për atë në të cilën besojnë!”
“E vetmja gjë që një Dash ka nevojë në këtë botë është pak më shumë durim.”

“Të duash një Dash do të thotë të argëtohesh vazhdimisht. Ata janë gjithmonë në lëvizje dhe nuk ndalojnë kurrë së lëvizuri.”
“Dashuria e një Dashi është e zjarrtë, impulsive dhe instinktive. Kur bien në dashuri, bien fort dhe shpejt.”
“Nëse jeni duke kërkuar për një dashnor që është gjithmonë në këmbë për një kohë të mirë, atëherë duhet të dilni me një Dash.”
“Dashuria e një Dashi nuk është kurrë e mërzitshme. Ata gjithmonë bëjnë diçka emocionuese dhe gjithmonë kanë shumë energji.”
“Dashuria e Dashit është pasionante, emocionuese dhe gjithmonë në lëvizje.”
“Deshët janë partnerë të mrekullueshëm, sepse ata janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për t’i mbajtur gjërat interesante.”

Të ngjashme