Kryefjala Logo

Ti mund të dukesh si yjet e Instagramit? Përdorni këto filtra

2 vite më parë

Dëshironi të hiqni dikë nga foto?
Dëshironi të dukeni si Kim Kardashian me shoqe por nuk keni lekë për plastikë?
Dëshironi të zbardhni dhëmbët në një foto?
Dëshironi të shtoni një vibe “old school “në foton tuaj?

Epo nëse keni dashur ndonjëherë ti bëni këto dhe më shumë,nuk ka nevojë të mësosh Photoshop apo të marrësh kredi për operacione plastike.

Ju sjellim ne një artikull me aplikacionet më të mira falas për rregullimin e fotografive në smartphone, iPhone ose Android:


1-Lightroom Photo Editor
.
Në aplikacionin Lightroom Mobile, mund të aplikoni paraprakisht për t’i dhënë të gjitha fotove tuaja atë pamje profesionale. Ju gjithashtu mund të lehtësoni dhe errësoni fotot, të ndryshoni intensitetin e ngjyrave dhe shumë më tepër.


2-TouchRetouch

Ky aplikacion është një mrekulli.
Harrojeni përpjekjen për të mësuar Photoshop vetëm për të hequr diçka nga një foto.
Përdorni aplikacionin TouchRetouch për të hequr me shpejtësi dhe lehtësi nga fotoja juaj objekte të padëshiruara, shenja,makina, etj.
Gjithashtu është e shkëlqyeshme për heqjen e njerëzve të rastit veçanërisht në fotot e udhëtimit që kanë prishur foton tuaj të përsosur.


3-PicsArt

Çfarë nuk mund të bëjë aplikacioni PicsArt?
Krijoni veshje me bojë dhe shkëlqim në fotot tuaja, modifikoni video, krijoni kolazhe, ndryshoni sfondet dhe qiellin në foton tuaj, dhe shumë më shumë.
Gjithçka që mund ta imagjinoni, me PicsArt mund ta bëni.


4-LensLight Visual Effects

LenLight Visual Effects ju lejon të shtoni disa prekje artistike “si Photoshop” në fotot tuaja.
Shtoni efekte realiste për t’i bërë fotografitë tuaja të dallohen me të vërtetë dhe ti japësh jetë edhe një sfondi të lodhur.


5-FaceTune

Aplikacioni FaceTune është i shkëlqyeshëm për ato prekje të vogla që mund të rregullojnë vërtet fotografinë tuaj. Në këtë aplikacion, ju mund të shkëlqeni dhe zbardhni dhëmbët tuaj, të hiqni një njollë të bezdisshme, t’i bëni sytë të shkëlqejnë dhe të theksoni pikat kryesore të fytyrës tuaj.

Të ngjashme