Ti e pëlqen atë djalin? Ja si të hidhni hapin e parë në dashuri

1 muaj më parë

Për ne gratë, për shkak të shoqërisë në të cilën jemi rritur, shpesh ndihemi veçanërisht të frikësuar nga ideja për të hedhur hapin e parë.

Megjithatë, gratë që janë të gatshme të përfshihen dhe t’i afrohen fillimisht një lidhjeje janë më të suksesshme se ato që presin që t’i gjejë i ashtu quajturi “Princ”.

Ju duhet të punoni për veten dhe vetëvlerësimin tuaj.

E rëndësishme është të dish të zgjidhësh vlerën e dikujt si person nga rezultati i arritur.
Është një punë shumë komplekse, por që duhet bërë pavarësisht situatës sentimentale.
•Nëse keni frikë të largoheni nga zona juaj e rehatisë dhe dëshironi të qëndroni në një lloj zone komforti, pa u ekspozuar shumë, rrjetet sociale ju ndihmojnë shumë.

Thjesht thuaj diçka kaq të thjeshtë si “Unë e pashë story-n tënd dhe më duket shumë interesante.” dhe ne i tregojmë shkurtimisht mendimin tonë.
Një mashkull, kur merr një mesazh të tillë, gjëja e parë që do të bëjë të shkojë në profilin tonë dhe të shikojë nëse mund ti interesojmë estetikisht.

•Nëse është një i njohur (ose mik i miqve të tu)
Nëse e njihni tashmë personin që ju pëlqen, mënyra më e mirë për të hedhur hapin e parë është gjatë një bisede.
“Më pëlqen shumë kjo që po thua, a do të doje nëse e thellonim temën me një kafe?”, Ndoshta duke i dhënë atij më shumë se një disponueshmëri.
Ky është një hap i parë shumë i lehtë, as vulgar dhe as i shëmtuar, por jashtëzakonisht i lehtë që zgjidh çdo lloj ndroje.

Pasi të jetë hedhur ky grep, ne thjesht duhet të presim dhe të shohim nëse ka ndonjë korrespondencë në anën tjetër.
Në skenarin më të keq, ai do të thotë “Më fal, jam shumë i zënë dhe nuk mundem”

•Nëse e ke njohur në një lokal
Në këtë rast, bëni kontakt me sy. Pra, ne shikojmë një burrë, e shikojmë atë më shumë se një herë dhe sigurohemi që ai burrë të ketë vënë re se ne po e shikojmë atë.
Të shkosh fizikisht te një mashkull, veçanërisht nëse ai është i huaj dhe është i rrethuar nga meshkuj të tjerë, krijon shumë pasiguri tek femrat.
Ndaj rekomandohet gjithmonë kontakti me sy, sepse nëse një mashkull është i interesuar, ai ngrihet dhe vjen tek ju.

Të ngjashme