Thënie nga ikona Audrey Hepburn:

7 muaj më parë

  1. Bukuria e një femre buron nga sytë, sepse ata, janë porta e zemrës së saj, streha e dashurisë.
  2. Zemra thyhet dhe kaq. Nuk ka përse të paragjykoni apo të tregoni me gisht askënd. Duhet të kesh fat, që të gjesh dikë që të vlerëson.
  3. Njeriu njihet më mirë nga ato që thotë për të tjerët, sesa nga ato që thonë të tjerët për të.
  4. Bukuria e një femre nuk pasqyrohet te nishani në faqe, por në shpirtin e saj, duket te dashuria që fal, te pasioni që ka.
  5. Unë nuk kam nevojë për një dhomë gjumi, që të tregoj se sa femër jam! Hijeshinë time e tregoj edhe duke vjelë mollë apo duke udhëtuar me tren.
  6. Makijazhi të ndihmon të dukesh më bukur fizikisht, por nuk mund ta ndreqë shëmtinë e shpirtit: makijazhi nuk hahet.
  7. Mundësitë e mira nuk gjenden në rrugë, kështu që kur të vijnë, duhet t’i rrëmbesh fluturimthi
  8. Eleganca është bukuria e vetme që nuk venitet kurrë.
  9. Unë besoj se duhet të jesh e fortë, pikërisht kur gjithçka duket se po shkon mbrapsht. Mendoj se vajzat e lumtura, janë ato më të bukurat
  10. Besoj në shprehjen “Nesër lind ditë e re” dhe besoj në mrekullitë.

Të ngjashme