Kryefjala Logo

Teknikat e flirtimit që janë aq efektive sa janë të frikshme!

3 Gusht, 2023 | 1:15 pm

Flirtimi mund të jetë delikat ose i jashtëzakonshëm.

Mund të jetë e lezetshme, e trashë ose seksi. Dhe mund të përfshijë thjesht një vështrim ose të folur në një mënyrë të veçantë me fjalë të caktuara.

Flirtimi mund të jetë gjëja që tërheq këdo që keni vënë syrin drejt jush, ose mund të dështojë keq.

Këtu janë disa teknika flirtimi që janë aq efektive sa të frikshme:

1. Flirtoni pa fjalë duke përdorur shenja joverbale.

Nuk ka nevojë për një linjë të qetë të marrjes. Kapni shikimin e atij që ju intereson dhe shikoni në sytë e tij për disa sekonda më shumë se zakonisht.

Sigurohuni gjithashtu të buzëqeshni në një mënyrë të butë dhe të ngrohtë.

Shenjat joverbale mund të jenë konfuze, prandaj sigurohuni që po ndjeni nga brenda atë që dëshironi të përcillni nga jashtë. Kjo bën një ndryshim të madh.

2. Bëhuni vetvetja juaj autentike ndërsa flirtoni. Mos u detyroni ose mos u bëni të rremë për atë që thoni ose si veproni. Mos u pretendoni sikur jeni dikush që nuk jeni për të fshehur sikletin apo pasigurinë. E gjithë kjo do të ndodhë dhe do ta dërgojë personin tjetër të vrapojë në drejtim të kundërt.

3.Lëreni flirtin t’ju vijë sa më natyrshëm dhe jini të sinqertë.

Planifikimi i asaj që do të thoni përpara se të flirtoni, ka shumë të ngjarë të bëjë që të dukeni të ngurtë ose jorealë. Është më mirë të punoni më shumë për gjendjen shpirtërore dhe vetëbesimin tuaj sesa të mendoni gjënë e përsosur për të thënë.

4. Lëreni versionin më të mirë të vetes të shkëlqejë.

Nëse doni të jeni të shkëlqyeshëm në flirtim, jini vetvetja juaj më e mirë. Kjo fillon kur kuptoni se keni disa cilësi përrallore. Nuk ka vend për vetëbesim të ulët apo pasiguri kur tërhiqni një takim apo partner, ndaj gjeni kohë për të rritur vetëvlerësimin tuaj.

Le të shkëlqejë ajo që është e mrekullueshme dhe tërheqëse tek ju. Nëse nuk e dini se çfarë është, zbulojeni dhe, pasi ta dini, do të zbuloni se flirtimi është në të vërtetë i lehtë dhe argëtues.

Të ngjashme