Kryefjala Logo

Teknika dhe këshilla puthjeje që djemtë i kërkojnë dhe ju duhet t’i provoni

19 Korrik, 2022 | 12:18 pm

Meqenëse shumë prej jush po kërkon për teknika puthjeje që djemtë i pëlqejnë, menduam t’ju japim disa këshilla se si ta puthni mirë një djalë, në mënyrë që
ta befasoni atë herën tjetër dhe gjërat të nxehen pak. .

1-Kontakti me sy
Po, intimiteti dhe lidhja janë shumë të rëndësishme. Nëse ai ju shikon dhe mund të kuptojë nga sytë tuaj se po kënaqeni, do të jetë një kthesë e madhe për të.
Sytë janë shumë ekspresivë, ndaj përdorni ato dhe mos u turpëroni.
Herë pas here hapini sytë dhe jepini atij këtë pamje që e çmend.

2-Pak kafshim
Ne nuk po ju themi që t’i shkaktoni atij ndonjë dëm ose qepje të mundshme. Mund ta pyesni paraprakisht nëse i pëlqen kjo ose nëse do të donte ta provonte. Pastaj, duke qenë shumë e kujdesshme dhe e butë, ngadalë dhe vetëm për disa sekonda tërhiqni butësisht buzën e poshtme, me presionin më të butë.
Ju madje mund ta thithni butësisht ndërsa jeni në të. Mund të jetë jashtëzakonisht e nxehtë dhe mund të jetë një surprizë e këndshme që e kap atë në një mënyrë të mirë.

3-Përdorni duart tuaja
Djemtë duan t’i kenë duart pas qafës. Mos harroni të përdorni duart tuaja dhe t’i lini të bredhin të lirë, kudo që ju çon pasioni. Kaloni gishtat nëpër flokët e tij, në shpinë, ndoshta edhe tërhiqni këmishën e tij duke e tërhequr më pranë jush…

4-Drejtoni duart e tij
Përpiquni t’i drejtoni duart e tij atje ku dëshironi që të jenë.
Ai me të vërtetë do ta pëlqejë atë.
Tregojini atij se e dini se çfarë ju pëlqen dhe se po merrni kontrollin e duarve të tij. Femrat në kontroll mund të jenë super joshëse dhe të nxehta për meshkujt.

Të ngjashme