Tek ky gabim 99% e femrave janë njësoj

9 muaj më parë

Kaloni nga një ekstrem në tjetrin

Gratë bëjnë një gabim të tmerrshëm, ato ose janë 100% të disponueshme ose zhduken totalisht nga jeta e një burri. Në këtë situatë do ishte mirë të kishim një të mesme të artë.

Nuk e njeh lumturinë si duhet 

Natyra femërore kërkon shumë nga vetja dhe nuk e kupton kur e ka lumturinë përballë.

Nuk e lejon partnerin të flasë

Vajzat janë mësuar të flasin dhe të drejtojnë ato dhe nuk i lejojnë partnerët e tyre të shprehin lirshëm mendimet. Bisedoni me të dashurin dhe ndani me të opinionet dhe mendimet e njëri-tjetrit dhe lidhja do të shkojë më së miri.

Nuk e kuptoni sa e bukur jeni

Duke qenë natyra detajiste vajzat nuk e kuptojnë sa të bukura janë. Përpara pasqyrës gjejnë gjithnjë defekte

Flisi pa pushim

Gabimi kryesor i një vajze është që ajo flet shumë dhe nuk i lë të tjerët të flasin. Në një marrëdhënie është e rëndësishme që të jenë të dy të barabartë dhe jo të ketë vetëm një lider.

Të ngjashme