Kryefjala Logo

Të vërtetat e të pasurit një mik me shenjën e Luanit

3 Nëntor, 2022 | 1:27 pm

Luanët janë lloji i miqve që do t’ju ftojnë, do t’ju nxjerrin për të pirë, do t’ju ndihmojnë të flirtoni, do t’ju inkurajojnë të bëni pak më shumë, por më pas do t’ju çojnë në shtëpi dhe do të jenë pranë jush në mëngjes.

• Ata ruajnë gjithmonë shpinën tuaj
Luanët do të jenë gjithmonë aty me një krah të shtrirë gati për ju.
Nëse dikush përpiqet të përballet me një mik ose një anëtar të familjes së Luanit, mund të vini bast se ne do të ndërhyjnë ata përpara se të mund të mbyllni sytë. Edhe nëse i dashuri i tyre është “në gabim”, Luanët do t’i mbrojmë ata.
Kur Luani angazhohet,angazhohet vërtet.

• Ata ju shtyjnë të dilni nga zona juaj e rehatisë.
Të përpiqesh të përmbash një Luan është ndoshta ideja më e keqe që mund të imagjinohet.
Spontaniteti është një element kryesor për çdo Luan.
I pëlqen të eksplorojë, por i pëlqen të eksplorojë me ju.
Nuk i pëlqen të jetë vetëm sepse e duan shoqërinë e miqve , veçanërisht kur aventurojmë në të panjohurën.

Janë nga ata njerëz që në një festë nuk duan të kërcejnë ndërsa ju jeni në mur,por duan të kërcejnë me ju dhe të shijoni momentin së bashku.
Ata do t’ju inkurajojnë (dhe ndonjëherë do t’ju detyrojnë) të dilni nga fjalia e “oh, por nuk mundem…” dhe në një mentalitet të: “Unë patjetër dua!”

•Luanët flasin troç!
Edhe pse ndonjëherë janë të turbullt, nuk janë memecë.
Luanët janë shumë perceptues dhe shumë të sinqertë(brutalisht i sinqertë).
Nëse nuk pajtohen me diçka që po bëni, do t’ju njoftojnë.
Nuk është sepse duan t’ju lëndojnë, por përkundrazi , sepse ata kujdesen.

Luanët janë “ndreqës” të shpejtë, që do të thotë se e njohin një problem dhe bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për ta rregulluar atë.

•Ata do t’ju mësojnë tolerancën dhe përulësinë
Nëse jeni me një Luan, ka shumë mundësi që ata të flasin për veten e tyre.
Të kesh një Luan për një mik do t’ju mësojë të jeni tolerant ndaj personaliteteve të njerëzve të tjerë.

Duhet pak të mësoheni përpara se të përshtateni plotësisht me vetëkënaqësinë natyrale të Luanit.
Por pasi të miqësoheni me një Luan, do të mësoni se ndonjëherë përulësia është çelësi dhe disa njerëz janë ata që janë.

Të ngjashme