Të vërtetat e frikshme që duhen ditur nga të gjithë

6 muaj më parë

1-Ne ndihemi më të sigurt në vetvete kur shikojmë dikë tjetër duke u poshtëruar.

2-Ndjenja e fluturave në stomak kur ne biem në dashuri është në fakt një pasojë e stresit.

3-Shumë njerëz e konsiderojnë veten e tyre më të mirë nga sa janë në të vërtetë.

4-Ne tërhiqemi më shumë nga individë të cilët janë narcistë dhe psikopatë.

5-Preferojmë të ndjejmë më mirë dhimbje se sa mërzitje.

6-Gjërat që urrejmë tek të tjerët janë po ato gjëra që i urrejmë dhe tek vetja.

7-Përdoruesit e ‘IPhone’ e mendojnë veten e tyre si një shtresë më e lartë në krahasim me përdoruesit e telefonave të tjerë.

8-Kur ju thyhet zemra, ju përjetoni dhimbje fizike.

9-Njerëzit me inteligjencë të ulët ndihen më shumë konfident se sa njerëzit me inteligjencë të lartë.

10-Është e natyrshme për ne të kopjojmë të tjerët për t’u përshtatur me ata.

Të ngjashme