Kryefjala Logo

Të premten tjetër flirtoni si një femër inteligjente me këto mënyra

2 vite më parë

1-Mos e shikoni flirtin si prioritet
Femrat e zgjuara dinë t’i japin çdo gjëje vendin që i takon.
Po flasim për miqtë, familjen dhe punën.
Femrat e zgjuara nuk e ndiejnë nevojën e flirteve për të mbushur ndonjë boshllëk pasi e mbushin atë me njerëz të tjerë të rëndësishëm.

2-Hapi i parë është tërheqja
Nuk fitohet zemra vetëm duke u treguar joshëse në sjellje apo fizikisht.
Një femër e zgjuar nuk mjaftohet me pak ndaj duhen më shumë gjëra për t’i bërë për vete.

3-Mos kini frikë nga vetmia
Ato ndihen mirë edhe kur janë vetëm.
Nuk nxitohen për të pasur dikë dhe marrin gjithë kohën që u duhet për t’i analizuar mirë mundësitë që u ofrohen dhe meshkujt që u afrohen.
Nëse një femër inteligjente ju ngacmon,dijeni se ju ka analizuar shumë mirë para.

Të ngjashme