Kryefjala Logo

Të përpiqesh për të qënë e përsosur apo varja dhe shijo jetën?

25 Prill, 2022 | 10:57 am

Është vënë re se detyrimi për të qënë të parët në çdo fushë është ajo që spikat më tepër, në punë , me fëmijët, në familje dhe në intimitet.

Ankthi se duhet të jemi të pagabueshëm po frenon veprimet tona dhe kushtëzon lumturinë tonë.

Problemi është që perfeksionisti nuk merr asnjë kënaqësi nga arritjet e veta sepse sa herë prek objektivin, ka nevojë të përballet me një sfidë të re.

Prandaj duhet të mësoni të vlerësoni jetën në vend që ta zhvlerësoni rregullisht atë.
Nuk kemi nevojë për ngjarje të jashtëzakonshme që të ndihemi të lumtur.

Të ngjashme