Kryefjala Logo

Të ndahesh nga dashuria e jetës ka këto’efekte anësore’ tek ju

2 vite më parë

•Dhimbje gjoksi
Studimet thonë se pas ndarjes njerëzit përjetojnë sinjale nervore të cilat janë të ngjashme me dhimbje fizike.
Si pasojë keni dhimbje gjoksi ose dhimbje koke.

•Probleme me stresin
Mungesa e kontaktit me njeriun që dashuroni mund të sjellë shqetësime dhe stres.
Studimet kanë treguar se dhimbja pas një ndarjeje aktivizon një pjesë të trurit e cila krahasohet me varësinë nga kok*ina.

•Shëndeti i lëkurës
Për shkak të hormoneve të stresit fillojnë të shfaqen problemet me lëkurën.
Akne ose rënie të flokve janë simptomat më të shpeshta.

Të ngjashme