Të mos jesh “perfekt” nuk mund t’ju heqi shkëlqimin.Njësoj si këta yje botëror

7 muaj më parë

•Winnie Harlow
Që nga fëmijëria e saj, Winnie ka vuajtur nga “vitiligo”, një çrregullim i pigmentit lëkurës. Edhe pse përgjatë fëmijërisë e më tej ajo është paragjykuar nga ky çrregullim, ajo nuk hoqi kurrë dorë nga ëndrrat e saj. Sot ajo është një nga modelet më të famshme në botë!

•Peter Dinklage

Ylli i “Game of Thrones”, “Chronicles of Narnia” dhe “X-Men”lindi me një sëmundje të trashëguar të quajtur “achondroplasia” rezultatet e të cilit janë nanizmi.

•Sylvester Stallone
Që në lindje nervat e fytyrës së aktorit Sylvester Stallone pësuan një dëmtim. Si pasojë e një gabimi mjekësor ai kaloi në një paralizë të pjesshme. Por ky problem nuk e ndaloi Sylvester të bëhej një nga aktorët më të famshëm në botë

Të ngjashme