Kryefjala Logo

Të lindur në një ditë,në të njëjtin spital.Njihen pas 35 vitesh në një aplikacion takimesh dhe martohen

19 Shkurt, 2024 | 9:42 am

Kjo është Elizabeth. Ajo jeton në Minesota. Ajo ka dy fëmijë, është e divorcuar, është gati të rihapë zemrën, por nuk ka kohë të dalë e të njohë njerëz të rinj. Miqtë sugjerojnë një aplikacion takimesh. Elizabeta nuk është e bindur, nuk duket si mënyra e duhur për të gjetur dashurinë e vërtetë. Në fund ajo vendos të provojë. Programi e çifton atë me disa burra.

Elizabeta nuk pret shumë, ajo zgjedh një rastësisht, Joshua. Bën disa pyetje të zakonshme. Nga jeni, në cilat shkolla keni shkuar? Ajo lexon dhe nuk u beson syve.
Ata ndoqën të njëjtën shkollë fillore dhe të mesme.
Elizabeth i mendon gjërat, kërkon nëpër albume fotografike dhe i tregon Joshuas fotot. Por ky jam unë! Ata vazhdojnë të flasin. Ata kanë lindur në të njëjtën ditë të të njëjtit vit, madje në të njëjtin spital. Elizabeta është mosbesuese dhe kurioze si e çmendur. Ata shihen të nesërmen për drekë. Ata qeshin, flasin, madje edhe harmonia është e përsosur.

Elizabeth nxjerr videon e diplomimit në kopshtin e fëmijëve.
Nëna e tij zmadhonte fytyrën e një fëmije për disa arsye. Joshua qesh. E çmendur, ka kaq shumë rastësi. Qershia mbi tortë është se edhe ai është i divorcuar.
Elizabeta nuk di çfarë të mendojë. Bie ne dashuri.
Është 13 shtator 2023. Elizabeth dhe Joshua mbushin tridhjetë e pesë vjeç, ata festojnë duke shkuar në altar. Në mesin e të ftuarve është ulur edhe mësuesja e tyre e fillores. Dashuritë marrin kthesa të mëdha. Pastaj ato kthehen..

Të ngjashme