Të gjithë i duan fëmijët por këto shenja dinë më së miri!

1 vit më parë

1.Luani-Janë shumë të përfshirë në jetën e fëmijëve.
Ata duan të dinë gjithçka që po ndodh në jetën e tyre, prandaj bëjnë pyetje dhe dëgjojnë atë që fëmijët kanë për të thënë dhe do të ndërmarrin veprime nëse është e nevojshme.

2.Shigjetari-Janë prindërit që të gjithë do të dëshironin.
Ata nuk janë imponues dhe mund të kenë vërtet një bisedë produktive me fëmijët e tyre.
Nuk ka gjasa të shohësh një Shigjetar të largohet ndonjëherë nga një bisedë ose një diskutim.
Ata janë gjithmonë të pranishëm, pa marrë parasysh çfarë bisede është.

3.Peshorja-Ata e dinë se si të mos bëjnë gjithçka për veten e tyre.
Flasin më pak dhe preferojnë të dëgjojnë atë që të tjerët kanë për të thënë.
Fëmijëve u pëlqen kjo gjë sepse duan dikë që i kupton, që është i durueshëm me ta dhe kështu janë prindërit Peshore.

Të ngjashme