Të gjitha arsyet pse nuk duhet kurrsesi të flini me celularin pranë

1 vit më parë

Rrezet elektromagnetike qe kanë celularët dëmtojnë seriozisht trurin tuaj, sidomos kur ekspozoheni për kohë të gjatë ndaj tyre.

Problemi i dytë që sjell përdorimi i celularit është pagjumësia. 
Shumë studime të ndryshme tregojnë se insomnia vjen edhe nga përdorimi i tepërt i celularit.

Drita e kaltër nga ekranet e celularëve e pengon lirimin e metatoninës dhe kjo ndikon në problemet me gjumin.

E dimë të gjithë që pagjumësia sjell shumë probleme gjatë ditës si nervozizëm,mungesë përqëndrimi dhe stres.

Të ngjashme