Të bësh punët e shtëpisë apo të shkosh ne palestër,cila djeg më shumë kalori?

7 muaj më parë

Studimi i ri ka zbuluar që punët e shtëpisë ju djegin më shumë kalori sesa mendoni.

Mund të humbisni deri në 20.000 kalori brënda një muaji!
Kjo në krahasim me 16.816 që një femër humbet në palestër duke bërë pompa.

“Wren Kitchen” bëri një studim me 1000 persona dhe llogariti punët e shtëpisë të cilat të bënin të harxhoje më shumë kalori.

Zbuloheni më poshtë:
Gatimi = 2.856 kalori në muaj
Larja e enëve = 1.932 kalori në muaj
Palosja e rrobave = 1.708 kalori në muaj
Larja e rrobave = 1.588 kalori në muaj
Larja e pllakave=2.724 kalori
Pastrimi i gjithë shtëpisë=3.976 kalori

Të ngjashme