Kryefjala Logo

Të bërat dhe mosbërjet themelore të takimit të parë (që bëjnë një përshtypje A+)

20 Qershor, 2024 | 11:17 am

Si të lini përshtypjen e parë më të mirë në një takim.

1. Paraqituni në kohë

Të jesh vonë është e vrazhdë dhe një largim i madh. Përshtypjet e para numërohen.

Çfarë duan (dhe urrejnë) burrat dhe gratë në takimet e para

2. Dukeni sa më mirë

Kjo tregon datën kur keni bërë përpjekje për pamjen tuaj. Sa më i rregullt aq më mirë, ndaj vishuni për të bërë përshtypje.

3. Tregoni buzëqeshjen tuaj

Mos kini frikë të tregoni ato të bardha me perla. Një buzëqeshje e mrekullueshme mund të ndriçojë një dhomë.

4. Jini të sjellshëm

Të qenit i sjellshëm dhe i sjellshëm tregon konsideratën tuaj për të tjerët.

5. Tregojini atij/asaj që po dëgjoni

Gjithmonë kushtojini vëmendje asaj që po thotë takimi juaj. Kjo tregon se jeni të interesuar për personin që ulet përballë jush.

6. Bëjini atij/asaj komplimente

Lavdërimi është shumë pozitiv dhe i mirëpritur. Është një nxitje e madhe për moralin.

7. Mos u bëj diçka që nuk je

Mos u bëni të rremë ose mos u bëni ndonjë akt. Bëhu vetvetja; versioni më i mirë i vetes.

8. Mos u dërgoni mesazhe të tjerëve gjatë takimit

Dërgimi i mesazheve ndërsa jeni në një takim është një “jo-jo” e madhe! Është thjesht e vrazhdë.

9. Mos fol për ish-in tënd

Askush nuk dëshiron ta kalojë të gjithë datën duke folur për fatkeqësitë e marrëdhënies suaj. Lëreni të kaluarën në të kaluarën dhe njihuni me personin që keni përballë.

10. Mos u trego i pasjellshëm me stafin e pritjes

Kjo është një mënyrë e sigurt për të humbur interesin e takimit tuaj dhe respektin e kujtdo në restorant. Trajtoni stafin e pritjes me respekt dhe bakshish në përputhje me rrethanat.

Të ngjashme