“Tavolinë për një”: Pse ndonjëherë është më mirë të takoheni me veten?

4 muaj më parë

Përgjatë të gjitha moshave dhe kulturave, një histori e përbashkët kalon rrugën e saj në jetën e secilit prej nesh.
Jemi vetëm.
Ne biem në dashuri,ne na mbaron dashuria,ne jemi vetëm.

Pothuajse të gjithë ne do ta përjetojmë këtë cikël të njohur gjatë jetës sonë dhe ndoshta shumë herë.
Në momentet e pëllumbave të dashuruar ne krijojmë hapësirë ​​në jetën tonë, në zemrat tona, madje edhe në dhomat e gjumit për një person tjetër.
Por, nëse ai person largohet, ne ndjejmë një boshllëk në jetën tonë.
Ky moment mund të jetë i dhimbshëm, i vetmuar, zemërthyer, i pakëndshëm dhe diçka brenda jush ju kërkon një çokollatë.
Askush nuk na kompleton,ne jemi të kompletuar.
Ti je tashmë i kompletuar.

Ndërsa është jashtëzakonisht e rëndësishme të mbështetemi në miqësi dhe marrëdhënie familjare gjatë periudhës pas ndarjes, është po aq e rëndësishme të ushqejmë, kultivojmë dhe përqafojmë marrëdhëniet me veten.
Nëse nuk ndalemi dhe nuk zbulojmë sërish se kush jemi, çfarë na pëlqen dhe çfarë na bën të mendojmë, ne beqarët e zemëruar në mënyrë të pashmangshme do të nxitojmë në një marrëdhënie tjetër për të mbushur gënjeshtrën e shëmtuar që shoqëria na mbush trurin.

Të gjithë ju,pas ndarjes shkoni në kinema dhe shikoni filmin që dëshironi të shihni, bëni një shëtitje nëpër park dhe shikoni lulet që lulëzojnë, bëni pikturë ose patinazh në akull ose ngjitje në shkëmb.

Takoni veten,rilidhuni me veten tuaj dhe rizbuloni se kush jeni dhe çfarë e bën zemrën tuaj të ndriçojë.

Të ngjashme