Tani mund të shikoni story-t në Instagram në mënyrë anonime

5 muaj më parë

Instagrami nuk lejon të shikosh story-t në mënyrë anonime ose dikujt që e ka profilin e mbyllur.
Nëse ju hapni një story,emri juaj do të dalë me të tjerët.

Që të mos lidheni duke hapur adresa fallco për të parë atë që sdoni ta shikoni me emrin tuaj ka një tjetër mënyrë.

Filloni duke përdorur “Anonymous Instagram Viewer”
Tek ky program ju vendosni emrin e profilit ose një adresë URL dhe shikoni gjithçka që dëshironi.

Me këtë informacion ne nuk duam kurrsesi të promovojmë përndjekjen ose cënimin e privatësisë ndaj bëni kujdes si e përdorni.

Të ngjashme